"איך ספר נולד: טעימות ממטבחם של חוקרי בית הספר למדעי היהדות וארכאולוגיה" ד"ר עידו קוך מארכאולוגיה, פרופ' ישי רוזן-צבי מפילוסופיה יהודית ותלמוד, בר בליניצקי (תלמוד) ופרופ' יובל רוטמן (היסטוריה של עם ישראל) יספרו לנו על תהליך היצירה של ספרים החדשים. יום

"איך ספר נולד: טעימות ממטבחם של חוקרי בית הספר למדעי היהדות וארכאולוגיה" ד"ר עידו קוך מארכאולוגיה, פרופ' ישי רוזן-צבי מפילוסופיה יהודית ותלמוד, בר בליניצקי (תלמוד) ופרופ' יובל רוטמן (היסטוריה של עם ישראל) יספרו לנו על תהליך היצירה של ספרים החדשים. יום ג' כ"ד טבת, תשע"ט, 1/1/19 בשעה 18:00 גילמן 496

23 דצמבר 2018

 "איך ספר נולד:  טעימות ממטבחם של חוקרי בית הספר למדעי היהדות וארכאולוגיה"  ד"ר עידו קוך מארכאולוגיה, פרופ' ישי רוזן-צבי מפילוסופיה יהודית ותלמוד, בר בליניצקי (תלמוד) ופרופ' יובל רוטמן (היסטוריה של עם ישראל) יספרו לנו על תהליך היצירה של ספרים החדשים. יום ג' כ"ד טבת, תשע"ט,  1/1/19 בשעה 18:00 גילמן 496 

ידיעות נוספות בנושא

אוניברסיטת תל-אביב, ת.ד. 39040, תל-אביב 6997801
UI/UX Basch_Interactive