ברכות חמות לזוכי מלגת בוביס לשנת תשפ"ב

יישר כח!

04 אוגוסט 2022
ברכות חמות לזוכי מלגת בוביס לשנת תשפ"ב

בית הספר למדעי היהדות וארכאולוגיה שמח לברך את תלמידותינו ותלמידינו אשר זכו במלגת בוביס לשנת תשפ"ב.

ואלה שמות הזוכים/ות:

• יוסי קוגלר, הכותב את עבודת הדוקטורט בהנחיית פרופ' דינה פורת, החוג להיסטוריה של עם ישראל, ופרופ' אלכסנדר יעקובסון, האוניברסיטה העברית.
  • יעל חכמה, הכותבת את עבודת הדוקטורט בהנחיית פרופ' יובל גדות, וד"ר דפנה לנגוט, החוג לארכאולוגיה ותרבויות המזרח הקדום.
  • ירון ניסנהולץ, הכותב את עבודת הדוקטורט בהנחיית פרופ' מעוז כהנא.
  • ירין רבן, הכותב את עבודת הדוקטורט בהנחיית ד"ר יובל ג'ובני, החוג לפילוסופיה יהודית ותלמוד.
  • מדליין בוטצ'ר, הכותבת את עבודת המחקר בהנחיית פרופ' עודד ליפשיץ, החוג לארכאולוגיה ותרבויות המזרח הקדום, ופרופ' גונר להמן אוניברסיטת בן גוריון .
  • מיקה אבני, הכותבת את עבודת הדוקטורת בהנחיית פרופ' אדם אפטרמן, החוג לפילוסופיה יהודית ותלמוד.
  • עמרי זגן, הכותב את עבודת הדוקטורט בהנחיית פרופ' מאיר חזן, החוג להיסטוריה של עם ישראל ופרופ' יצחק גרינברג, מכללת בית ברל.
  • רגב בן דוד, הכותב את עבודת הדוקטורט בהנחיית פרופ' רון מרגולין החוג לפילוסופיה יהודית ותלמוד.
  • תומר אגמי, החוג לארכאולוגיה ותרבויות המזרח הקדום.
  • אנדראה גרזה, החוג לארכאולוגיה ותרבויות המזרח הקדום.
  • גדי סלומון, החוג לארכאולוגיה ותרבויות המזרח הקדום.
  • דריה לייבן גרייבר, החוג לארכאולוגיה ותרבויות המזרח הקדום.
  • יוסי גמליאל, החוג לפילוסופיה יהודית ותלמוד.
  • מינג'י ג'ין, החוג לארכאולוגיה ותרבויות המזרח הקדום.
  • סטיב דב סאטיגו, החוג לארכאולוגיה ותרבויות המזרח הקדום.
  • עומר פלג, החוג לארכאולוגיה ותרבויות המזרח הקדום.
  • שיר בכר, החוג למקרא.
  • תום-לי הנדלמן, היסטוריה של עם ישראל