סדרת הרצאות בנושא לוחמים יהודים במלחמת העולם השנייה והשואה - זמינה כעת לצפייה ישירה בערוץ ה - YouTube של המרכז

מושב הפתיחה של הסדרה זמין כעת לצפייה ישירה

17 נובמבר 2021

אנו שמחים לעדכן כי מושב הפתיחה של הסדרה זמין כעת לצפייה ישירה בערוץ – YouTube של המרכז, אנו מזמינים את כולכם לצפות ולשתף.

מושב הפתיחה נערך ביום שני, ה – 1 בנובמבר, 2021.

בהשתתפות: פרופ' רוני שטאובר ופרופ' שמחה גולדין

תחת הכותרת: מיערות בלארוס ועד לבודפשט וברלין –לוחמים יהודים במלחמת העולם השנייה והשואה

לפרטים נוספים אודות המפגשים הבאים בסדרה ולהרשמה >

הסדרה התקיימה בחסות המרכז לחקר התפוצות ע"ש גולדשטיין-גורן, בשיתוף ספריית וינר לחקר התקופה הנאצית והשואה, החוג להיסטוריה של עם ישראל ובית הספר למדעי היהדות וארכיאולוגיה ע"ש חיים רוזנברג בפקולטה למדעי הרוח ע"ש לסטר וסאלי אנטין, כחלק מפרוייקט המחקר "החייל היהודי במלחמת העולם השנייה" בתמיכת ועידת התביעות.