על התוכנית

עכשיו, יותר מתמיד, עלינו לחתור למנהיגות מבוססת ערכים וחזון הומניסטי נדיב, ולכן אנחנו מזמינים אתכם לבוא ללמוד בתוכנית משיבי רוח: תוכנית מנדל למנהיגות רוח בקהילה. התוכנית הינה תוכנית שנתית של אוניברסיטת תל אביב, ועניינה הכשרה של קבוצת מנהיגוּת ויזמוּת קהילתית שתוביל תהליכי חשיבה, פיתוח ויישום של ערכים הומניסטיים ומודלים עדכניים מעולמות מדעי הרוח, בתרבות, בקהילה ובארגונים שונים.

בואו אלינו למשיבי רוח לחשוב מהי מנהיגות, להבין איך לימודי הרוח תורמים לבנייתה, ולמצוא דרכים חדשניות להטמיע ערכים הומניסטיים דרך פרויקטים שנותנים להם ביטוי.

בשנת הלימודים תשפ"ד יהיה משך התוכנית שני סמסטרים אקדמיים, סמסטר אביב וסמסטר קיץ (מה-7 במרץ ועד ה-15 באוגוסט), והיא תתקיים בימי חמישי בשעות 10–18.

בואו נעשה יחד אקדמיה מחויבת ומכוונת קהילה!

קול קורא

תוכנית לימודים