עבודת גמר במסלול המחקרי

1. בטרם ייגש התלמיד לכתיבת עבודת הגמר עליו להגיש הצעת מחקר בתחילת השנה השנייה ללימודיו, בתיאום עם המנחה. יש לקבל אישור בכתב על גבי טופס אישור לכתיבת עבודת גמר ממנחה המחקר, חתום על ידי המנחה ויועץ התואר השני.
    ההצעה תיבדק על ידי המנחה ועל ידי מרצה נוסף מן החוג או מחוצה לו, על פי קביעת ראש החוג. רק לאחר אישור ההצעה יוכל התלמיד להתחיל בכתיבת העבודה.

2. עבודת הגמר תיבדק על ידי המנחה וקורא נוסף תוך חודשיים מיום הגשתה. העבודה תוגש למזכירות החוג בשלושה עותקים מודפסים ובקובץ דיגיטלי (PDF) שיועבר לספריה. על הסטודנט למלא טופס העלאת עבודות גמר לתואר שני.
    לפירוט בנושא עבודת גמר במסלול המחקרי לחץ כאן.

3. הסטודנט יוזמן לישיבת הגנה על עבודת הגמר מול המנחה והקורא הנוסף עד חודש לאחר סיום בדיקת העבודה. הציון הסופי של עבודת הגמר ייקבע על ידי שני הקוראים אחרי סיום ישיבת ההגנה ויהיה מורכב מממוצע הציונים של החיבור (75%) וציון ההגנה (25%).