הזמנת אישורים

ניתן להזמין את האישורים הבאים בשפה העברית או בשפה האנגלית באמצעות האינטרנט ב"מידע אישי לתלמיד" או באמצעות טופס בקשה.

1. גיליון קורסים וציונים (Record of Studies \ Transcript) - הגיליון כולל את רשימת הקורסים שאליהם נרשם התלמיד במהלך לימודיו לתואר ופירוט הציונים. בגיליון יירשם הציון האחרון בכל קורס. לא יינתן אישור על חלק מן הקורסים שלמד התלמיד או על חוג אחד בלבד (אם התלמיד למד במסגרת דו-חוגית).

2. אישור על מצב הלימודים - האישור ניתן רק לתלמיד פעיל. באישור מפורטת יתרת החובות האקדמיות של התלמיד לתואר. לקבלת האישור, על התלמיד לפנות למזכירות החוג בו הוא לומד, לבקש להנפיק עבורו אישור פנימי ולפנות למזכירות תלמידים, להזמנת האישור הרישמי.

3. אישור זכאות לתואר ((Certificate of Eligibility - באישור יופיעו הציון הסופי ותאריך הזכאות לתואר.
תלמידים הלומדים בחוג אחד בפקולטה למדעי הרוח ובחוג נוסף בפקולטה אחרת יקבלו את כל האישורים - כולל אישור הזכאות לתואר ותעודת הגמר - בפקולטה האחרת.

• יש לשלם עבור כל אישור על פי התעריף שנקבע על ידי האוניברסיטה. תלמיד שלא הסדיר את שכר הלימוד אינו זכאי לקבל אישורים.
  • אישורי לימודים מנהליים ניתנים על ידי מדור התלמידים של האוניברסיטה במרכז למרשם. יש לפנות בעניין לכתובת הדוא"ל mt@tauex.tau.ac.il

טופס בקשה עבור שירותים שונים בתשלום

​הזמנת העתק תעודה (דיפלומה)

​להזמנת העתקים של תעודה (דיפלומה) בעברית/ אנגלית, יש לפנות למזכירות האקדמית -

חידוש לימודים

1. תלמידים המבקשים לחדש את לימודיהם בפקולטה בהתאם לתקנות חידוש הלימודים (ראה מידע כללי) יפנו למזכירות התלמידים לשם קבלת טופס מתאים.
  2. תלמידים המחדשים את לימודיהם חייבים בתשלום דמי חידוש לימודים.
  3. חידוש הלימודים מותנה בצבירת מספר מינימלי של שעות לימוד והוא כפוף לתנאים של כל חוג או יחידה. תוכנית הלימודים המחייבת את התלמידים המחדשים לימודים היא התוכנית של השנה שבה חודשו הלימודים.
  4. ניתן לחדש לימודים בסמסטר א' עד שישה שבועות לפני תחילת השנה ובסמסטר ב' עד חודש ימים לפני תחילת הסמסטר.

​משרד המזכירות:

בניין גילמן, חדר 150,