בחינת גמר במסלול העיוני

תאריך הבחינה:

תלמידים רשאים לגשת לבחינה רק לאחר שסיימו את כל חובות השמיעה ללימודים לתואר השני.

מבנה הבחינה:
התלמידים יענו על שתי שאלות, אחת תאורטית מחלק א' ואחת מחקרית מחלק ב'.

חלק  א' יהיה בעל אופי עקרוני ויתבסס על קורסי הליבה: "טקסטים במחקר התרבות", "תרבות הילד והנוער – מקורות ומחקרים".

בחלק זה יתבקשו התלמידים לבחור שאלה אחת מתוך מאגר השאלות שמפורסם באתר התוכנית  https://humanities.tau.ac.il/child_culture/eexam

את התשובה יעריך אחד ממורי התוכנית, המלמד את קורסי הליבה.

בחלק ב' יידרשו התלמידים לנתח מקרה מבחן מסוים לפי בחירתם (שאינו חופף לנושא העבודה הסמינריונית). התלמידים יבחרו את המורה שיבחן אותם (מרשימת מורי התוכנית שלימדו סמינריונים), ויחד אתו יבנו את השאלה.

על השאלה להתבסס על ארבעה מקורות מחקריים לפחות.

המורה ישלח את נוסח השאלה הסופי לתלמיד/ה ולמזכירות התוכנית.

אופי הבחינה: בחינת בית.

תאריך הגשה: חודש לאחר שנשלחה לתלמיד/ה השאלה לחלק ב'.

תאריך קבלת ציון: עד חודש לאחר ההגשה.

אורך כל תשובה עד חמישה עמודים מודפסים בפונט 12 ברווח של שורה וחצי לפחות, שוליים תקניים. נא להקפיד על עריכת התשובה וניסוחה.

יש להגיש כל תשובה בקובץ נפרד, בעותק קשיח ובעותק אלקטרוני, למזכירות התוכנית.

ציון הבחינה מהווה 10% מהציון הכולל של התואר.

ציון הבחינה הינו סופי ולא ניתן להבחן במועד נוסף לשיפור הציון.