נהלים ודרישות במהלך הלימודים

1. הלימודים בחוג ללימודי מזרח אסיה הם מדורגים. השתתפות בלימודי המשך בתחומי הלימוד השונים מותנית בסיום של חובות קודמים בהצלחה. הנוכחות בשיעורים חובה.

2. להלן תנאי המעבר :

• מעבר משנה א' לשנה ב': לפחות 2 מבואות ותרגילים וציון של 60 ומעלה בלימודי שפה.
  • מעבר משנה ב' לשנה ג': סיום פרוסמינריון מתודולוגי (בציון 60 לפחות).
  • מעבר לשפה שנה ג' – ציון 85 ומעלה בשפה שנה ב'.

3. בכל קורס על התלמידים לעמוד בבחינה או להגיש עבודה, על פי דרישות הקורס.

4. מומלץ לתלמידים להיבחן במועד א'. מועד מיוחד יאושר על ידי ועדת ההוראה על פי הוראות האוניברסיטה.

5. עבודות פרוסמינריוניות ועבודות סמינריוניות יוגשו במזכירות החוג בלבד, בשני עותקים - עותק נייר ועותק שיישלח במייל למזכירות החוג: anatha@tauex.tau.ac.il

עבודה פרוסמינריונית תוגש לאחר שבועיים מתום הסמסטר במזכירות החוג.

בסמסטר א' תש"ף 9.2.2020 עד שעה 13:00

בסמסטר ב' תש"ף 12.7.2020 עד השעה 13:00

לא יתקבלו עבודות באיחור.

6. החל משנת הלימודים תשע"ט נדרשים תלמידי התואר הראשון בכל חוגי הלימוד באוניברסיטה ללמוד קורס אקדמי אחד בשפה האנגלית.
תלמיד במסלול דו-חוגי יוכל לבחור באיזו תכנית לימודים ללמוד את הקורס. כל המטלות בקורס הינן בשפה האנגלית. היקף הקורס 2 ש"ס לפחות.

תלמיד לא יוכל לסיים את לימודיו ללא סיום מטלה זו בהצלחה. ניתן ללמוד את הקורס החל מהשנה השנייה ללימודי התואר (הקורס יינתן החל בתש"ף).

7. כל תלמידי בית הספר מחויבים לבחור שיעור בחירה אחד מבין השיעורים שיוצעו בידיעון מהחוגים: היסטוריה של המזרח התיכון ואפריקה או היסטוריה כללית. היקף הקורס 2 ש"ס.

*החל משנת הלימודים תשע"ט בוטל קורס ראש ביה"ס שנועד לתלמידי שנה ב' בתואר הראשון בלבד בכל חוגי ביה"ס להיסטוריה.
תלמידים שהחלו בתשע"ח ילמדו קורס בחירה באחד מחוגי בית הספר האחרים בהיקף של 2 ש"ס כחלופה לקורס חובה זה.

8. החל משנת הלימודים תש"ף נדרשים המסלול הדו-חוגי ללמוד – 8 ש"ס קורסי חיבור אישי ותלמידי החד-חוגי – 16 ש"ס קורסי חיבור אישי.

9. החל משנת הלימודים תשע"ט תלמידי המסלול החד חוגי אינם מחויבים לקחת מבוא בין תרבותי.  במקום מבוא זה יקחו התלמידים שיעורי בחירה בהיקף של 4 ש"ס.