עבודת גמר במסלול המחקרי

עבודת הגמר תכלול הצגה ביקורתית של נושא נבחר בתחום התמחותו של התלמיד, בהתייעצות ובתיאום עם מנחה העבודה. על העבודה להוכיח יכולת מחקר ומיומנות בכתיבה מדעית. כמו כן תשקף העבודה שליטה בספרות הרלוונטית, הן הראשונית והן המשנית, ובכלל זה פרסומים שיצאו לאור בשנים האחרונות.

עד תום הסמסטר השלישי ללימודים יגיש התלמיד לוועדת התואר השני טופס הצהרה למסלול מ"א מחקרי (להתייעצות בנושא מציאת מנחה ניתן לפנות ליועץ החוג). עד תום הסמסטר הרביעי (במועד הגשת הסמינרים) יגיש התלמיד לוועדת התואר השני את הצעת המחקר לעבודת הגמר. עד סוף הסמסטר השביעי יגיש התלמיד את עבודת הגמר בשלושה עותקים מודפסים למזכירות החוג וכן עותק אלקטרוני.

היקף עבודת הגמר לא יעלה על 80 עמודים. עבודת הגמר תישפט על ידי המנחה ועל ידי קורא נוסף.

תלמיד שלא יגיש עד סוף הסמסטר השביעי את עבודת הגמר יועבר למסלול העיוני וידרש להבחן בבחינת הגמר בסמסטר העוקב.

הנחיות לכתיבת עבודת גמר