הקדמה

להלן רשימת ההקבצים הבינתחומיים. כל הקבץ בין-תחומי מנסה לבחון נושא מזוויות ראייה שונות ובאמצעות גישות מחקריות שונות.

ברוב ההקבצים יש לתלמידים אפשרות ללמוד סמינריון בשלב האחרון בלימודיהם. תלמידי התוכנית מגיעים לסמינריון עם רקע שונה מזה של תלמידי החוגים הדיסציפלינריים.
מומלץ לברר את דרישות הקדם (תנאים מוקדמים) של כל סמינריון כבר בשלב בחירת ההקבצים ותכנון הלימודים.
לא ניתן ללמוד שני סמינריונים באותו הקבץ.

לתשומת לבכם: הקבץ לימודי מזרח אסיה, ניתן להתחיל רק בסמסטר א'. הקבץ מדעי החברה, הקבץ לימודי הסייבר, הקבץ חינוך והקבץ יזמות הם ללא סמינריון ולכן אי-אפשר לבחור בהקבצים אלה ביחד.

הקורסים שמחוץ לפקולטה למדעי הרוח, המשולבים בהקבצים, נועדו להעשרה כללית ומספר המקומות בהם מוגבל. לפיכך, כל תלמיד יכול להירשם לקורס אחד בלבד  בכל הקבץ, בשנים ב'-ג'.

צוות התוכנית עומד לרשותכם. נשמח לסייע לכם בכל דרך שתהפוך את לימודיכם באוניברסיטה לחוויה מעשירה ונעימה.