נהלים ודרישות במהלך הלימודים

נהלים אלו הינם בנוסף לתמצית הוראות האוניברסיטה ונהליה

דרישות במהלך הלימודים

1. החל משנת הלימודים תשע"ט נדרשים תלמידי התואר הראשון בכל חוגי הלימוד באוניברסיטה ללמוד קורס אקדמי אחד בשפה האנגלית. תלמיד במסלול דו-חוגי יוכל לבחור באיזו תכנית לימודים ללמוד את הקורס. כל המטלות בקורס הינן בשפה האנגלית. היקף הקורס 2 ש"ס לפחות. תלמיד לא יוכל לסיים את לימודיו ללא סיום מטלה זו בהצלחה. הקורסים המוצעים השנה מטעם התכנית, מופיעים בפירוט הקורסים של ההקבצים.

2. שיפור ציון חיובי: ראה תקנון הפקולטה בידיעון .

3. ככלל, מומלץ לתלמידים להיבחן במועדי א'. מועד מיוחד יאושר על ידי ועדת ההוראה של החוג רק אם נבצר מהתלמידים לגשת לבחינה בשני המועדים מסיבות המצויינות בהוראות האוניברסיטה

4. יופסקו לימודיהם של תלמידים שיצברו 5 כישלונות ויותר.

5. עבודות בסיום קורס או בסיום סמינריון יימסרו רק באמצעות מזכירות החוג המתאים ולא ישירות למורה. מועדי הגשת העבודות מפורסמים בלוח המבחנים באתר האינטרנט ובמידע אישי לתלמיד.

6. דין מועד מבחן-בית כדין מועד מבחן כיתה.

7. לא תתקבלנה עבודות באיחור, אלא רק במקרים חריגים ביותר, באישור מיוחד של ועדת ההוראה של החוג.

ועדת ההוראה

ועדת ההוראה של התוכנית עוסקת בתוכניות לימודים ובפניות תלמידים.

נוהל פנייה:
תלמידים המבקשים לפנות אל ועדת ההוראה של התוכנית הרב-תחומית יעשו זאת בכתב באמצעות מזכירות התוכנית
תלמידי התוכנית יפנו בכל בקשה חריגה (כמו למשל, מועדים מיוחדים לבחינות, ארכה בהגשת עבודה, ערעור על ציון וכו') אל מזכירות התוכנית הרב-תחומית ולא אל מזכירויות החוגים אשר בהם נלמדים הקורסים.ערעור על ציון - ראה תקנון הפקולטה.
בקשה לארכה בהגשת עבודה יש למסור למזכירות לפני חלוף זמן ההגשה המקורי.

מומלץ לפנות בבקשה לוועדת ההוראה באמצעות טופס מקוון