מסלולי הלימוד

החוג מציע שלושה מסלולי לימוד

מסלול עיוני: לימודי תואר שני ללא עבודת גמר (בהיקף 36 ש"ס)

מסלול מחקרי: לימודי תואר שני עם עבודת גמר ( בהיקף 28 ש"ס)

מסלול סגנון עברי ועריכה לשונית: לימודי תואר שני ללא עבודת גמר (בהיקף 36 ש"ס)

מסלול ישיר לדוקטורט - מיועד לתלמידים מצטיינים במיוחד. תלמידים המעונינים במסלול זה מתבקשים לפנות ליועץ החוג.

במסלול המחקרי (מסלול עם תזה) מספר השעות לתואר נמוך ממספר השעות במסלול העיוני
על מנת שמספר השעות יהיה זהה בשני המסלולים ויעמוד על 36 ש"ס (לצורך תחשיבי שכר לימוד), מוזן קורס הנחיית תזה בהיקף של 8 ש"ס (בנוסף למכסת השעות במסלול המחקרי של 28 ש"ס).
​להלן קישור לעיקרי תקנות שכר לימוד לתואר שני  https://www.tau.ac.il/tuition-booklet-7

השלמת תזה

תלמידים שסיימו תואר שני במסלול העיוני ומבקשים לכתוב עבודה שקילה לעבודת גמר לתואר שני, אך אינם מעוניינים להמשיך לתואר שלישי, מוצעת להם האפשרות להירשם למעמד השלמת תזה (תואר 75).
הרישום מותנה במציאת וקבלת אישור ממנחה לכתיבת העבודה ורישום לקורסים הנדרשים עפ"י הנחיית המנחה והחוג, כמו גם השלמת שפה זרה שניה.
הרישום אפשרי בדיסציפלינה בה סיימו תואר שני עיוני בלבד, בציון 85 ומעלה.
משך הזמן במסלול זה הינו עד שנתיים.