עבודת גמר במסלול המחקרי

התלמיד יגבש את נושא עבודת הגמר (תזה) בשיתוף עם מנחה מאנשי\נשות הסגל של החוג להיסטוריה. בשלב הראשון תגובש הצעת המחקר. הצעת המחקר שאושרה על ידי המנחה תוגש ב-3 עותקים חתומים על ידי המנחה ותועבר לשיפוט קורא\ת נוסף/פת. ההגשה לא תאוחר מסוף השנה השניה ללימודי התואר השני. היא תוגש לוועדת התואר השני. הוועדה תעביר את ההצעה לקורא\ת למתן חוות דעת. עבודת הגמר תהיה בהיקף של 50-40 אלף מילים (כ-80 עמודים, פונט 12, רווח בין שורות 1.5, במניין זה אין נכללות הערות, ביבליוגרפיה ונספחים). הנחיות טכניות לכתיבת העבודה ואופן הגשתה מצויות במזכירות. עבודת הגמר תוגש למזכירות החוג: 3 עותקים מודפסים + דיסק למאגר האלקטרוני של הספרייה. במידה ויש שני מנחים יש להגיש 4 עותקים מודפסים + דיסק. העבודה תוגש לאחר אישור המנחה, היא תועבר לשיפוט המנחה (או המנחים, במידה ויש יותר ממנחה אחד) ולשופט\ת נוסף. הציון הסופי של עבודת הגמר הוא ממוצע של ציוני המנחה/ים (ציון אחד) וציון השופט.

​הנחיות לכתיבת עבודת גמר ​​