נהלים ודרישות במהלך הלימודים

1. חלה חובת נוכחות בכל הקורסים.

2. החל משנת הלימודים תשע"ט נדרשים תלמידי התואר הראשון בכל חוגי הלימוד באוניברסיטה ללמוד קורס אקדמי אחד בשפה האנגלית. תלמיד במסלול דו-חוגי יוכל לבחור באיזו תכנית לימודים ללמוד את הקורס. כל המטלות בקורס הינן בשפה האנגלית. היקף הקורס 2 ש"ס לפחות. תלמיד לא יוכל לסיים את לימודיו ללא סיום מטלה זו בהצלחה. הקורס בשפה האנגלית המוצע השנה מטעם החוג, מופיע בידיעון החוג בפירוט הקורסים.

3. ​התנאי לסיום כל קורס בהצלחה הוא ציון "עובר" כלומר, ציון 60 לפחות.

4. על התלמידים להיבחן בכל שיעורי המבוא והתרגילים הנלווים להם. חובות הקורסים למתקדמים (למעט סמינריונים) ייקבעו על ידי מורי  הקורסים.

5. במסלול הלימודים הדו-חוגי יש לכתוב עבודה סמינריונית אחת ועבודת רפרט אחת.
  • התלמידים ימסרו את העבודות באמצעות מזכירות החוג בלבד (אין למסור את העבודות לידי המורה אישית). העבודות תוחזרנה לתלמידים לאחר בדיקה והערכה, תוך פרק זמן של שלושה חודשים מיום מסירתן הרשמי.
  • התלמידים חייבים להשאיר בידיהם עותק של העבודה הסמינריונית שמסרו.
  • תלמידים שלא יגישו את העבודות במועד יתבקשו להירשם לסמינריון אחר בסמסטר הבא.
  • לא ניתן לשפר ציון בעבודה סמינריונית באמצעות תיקון העבודה או באמצעות כתיבת עבודה אחרת באותו סמינריון.
  • תלמידים רשאים להירשם לקורס סמינריוני אחר במקום הקורס שבו השיגו ציון שאיננו משביע את רצונם.
  • לא יגיש תלמיד אותה עבודה ביותר מקורס אחד באוניברסיטה.
  1. תלמיד בחוג רשאי לצבור עד 3 כישלונות בשלושה קורסים. יופסקו לימודיו של תלמיד שמספר כישלונותיו גבוה מזה. כישלון בקורס משמעו קבלת ציון סופי הנמוך מ-60.