שנים ב' ו-ג' (לסטודנטים ממשיכים שהחלו לפני תש"ף)

ספרות עברית וספרות כללית

היקף הלימודים במסלול זה הוא 56 ש"ס.

מבנה הלימודים

היקף שעות

השלמת קורסי ליבה.

אם היקף הקורסים לא מגיע ל-24 ש"ס, יש להשלים את השעות החסרות בלימודי בחירה נוספים מהחוג לספרות.

עד להיקף של 24 ש"ס

קורסי בחירה.

שיעורים בספרות עברית וספרות כללית (בחלוקה שווה)

28-24 ש"ס

סמינרים

8-4  ש"ס

סה"כ

56 ש"ס

* יש ללמוד שני סמינרים. באחד יש לכתוב עבודת רפרט ובשני עבודה סמינריונית. אין ללמוד את שניהם אצל אותו מורה. אין לכתוב עבודות סמינריוניות משותפות אלא במקרים מיוחדים הקשורים לטיב המחקר ובאישור מראש של ועדת ההוראה של החוג. ניתן לבחור ביותר משני סמינרים, וללמוד את הנוספים במעמד של קורסי בחירה. בסמינרים אלה יש למלא את כל חובות הסמינר, ובסיומם להגיש עבודת רפרט.

תלמידים.ות מתקדמים.ות שממוצע הציונים שלהם 85 ומעלה יכולים.ות לבחור את אחד משני הסמינרים מתוך היצע הסמינרים של התואר השני. מומלץ לכתוב בסמינר זה את עבודת הרפרט. בחירה ביותר מסמינר אחד לתואר שני מחייבת פנייה בכתב לקבלת אישור ועדת ההוראה של החוג.

הרישום לחלק מן הסמינרים מותנה בעמידה בדרישות של לימודים קודמים ("דרישות קדם"), המצוינות בידיעון.

מומלץ לתכנן את לימודי הבחירה לקראת ההשתתפות בסמינרים.

* תלמידים.ות ממשיכים.ות, שהחלו לימודיהם.ן לפני תש"ף, המעוניינים.ות ללמוד שפה נוספת יפנו ליועצ.ת התואר או למזכירות החוג לקבלת אישור והנחיות לגבי תשלום שכ"ל.

מומלץ ללמוד את קורס השפה בשנה האחרונה לתואר הראשון.

בקורסי שפה (מתחילים או מתקדמים או מזורז) יוכרו 4 ש"ס בלבד.