תנאי הקבלה

למסלול המחקרי

בעלי.ות תואר בוגר (תואר ראשון) בספרות מאוניברסיטת תל–אביב, בציון 95 לפחות (הצטיינות יתרה), או בעלי.ות תואר בוגר (תואר ראשון) בספרות ממוסד אקדמי אחר המוכר על ידי המועצה להשכלה גבוהה בציון 95 לפחות.

למסלול העיוני:

בעלי.ות תואר בוגר (תואר ראשון) בספרות מאוניברסיטת תל–אביב בציון 80 לפחות, או בעלי.ות תואר בוגר (תואר ראשון) בספרות ממוסד אקדמי אחר המוכר על ידי המועצה להשכלה גבוהה בציון 80 לפחות.

ניתן לעבור מהמסלול העיוני למסלול המחקרי בתום השנה הראשונה ללימודי התואר השני. המעבר למסלול המחקרי מותנה:

- בציון ממוצע 85 לפחות בסמינרים בהיקף של 8 ש"ס (לפחות) שנלמדו בשנת הלימודים הראשונה (כולל עבודה סמינריונית אחת).

- בהסכמה של מרצה מסגל הבכיר של החוג להנחות את התלמיד.ה בעבודת הגמר (תזה).

- בהשלמת לימודי שפה זרה שנייה ברמה המאפשרת הצטרפות לקורס מתקדמים.

- בהשלמת קורס החובה של התואר השני בכל המסלולים, "מפגשי מחקר" (הניתן בשתי קבוצות, בסמסטר א' ו-ב').