הרצאת אורח ייחודית של פרופ׳ אנטואן קומפניון

21 במאי 2023, 16:00
אודיטוריום יגלום, בניין הסנאט
הרצאת אורח ייחודית של פרופ׳ אנטואן קומפניון

המרכז ללימודים בינלאומיים ואזוריים ע״ש דניאל ס. אברהם שמח להזמין את הציבור להרצאת אורח ייחודית של פרופ׳ אנטואן קומפניון (Antoine Compagnon) מהאקדמיה הצרפתית. פרופ׳ קומפניון יקבל את התואר ד״ר לשם כבוד של אוניברסיטת תל אביב, ולרגל המאורע יישא ב-21/5/2023 הרצאה על נושא ספרו האחרון ״פרוסט מהצד היהודי״ (Proust du côté juif).

ההרצאה תתקיים ביום ראשון, ה-21/5/2023 בין השעות 16:00-18:00, באודיטריום ע״ש יאגלום בבניין הסנאט באונ׳ ת״א. **ההרצאה תועבר בשפה הצרפתית

The Daniel S. Abraham Center for International and Regional Studies is glad to invite the public to a guest lecture by Prof. Antoine Compagnon of the Académie française. Prof. Compagnon will receive the Honorary Degree from Tel Aviv University, and for the occasion will hold a lecture on the topics of his latest book “Proust du côté juif”.

The lecture will take place on the 21/5/2023, 18-16, in the Jaglom Auditorium of the Senate building, TAU Campus. **The lecture will be held in French

Link to the livestream of the conference