אודות לומדים בגילמן

ידיעון תשפ"ד

הפקולטה למדעי הרוח שמחה להזמין אתכם – שוחרי תרבות ודעת - למסע של הרחבת אופקים בשנת הלימודים תשפ"ד. אנו מזמינים אתכם להיחשף למסע בינתרבותי, מסע בזמן, מסע גיאוגרפי, מסע אל השורשים, מסע אל העבר, מסע של גילוי ושל העשרה.

תוכנית "לומדים בגילמן" קיימת למעלה מ-20 שנה בקמפוס המטופח והמרווח של אוניברסיטת תל-אביב. התוכנית מושכת אליה מדי שנה אלפי לומדות ולומדים מכל רחבי הארץ ומכל הגילאים.

הנרשמים לקורסים ולסדרות אינם נדרשים בבחינות קבלה, ובחירת הקורסים היא חופשית.

ההשתתפות כרוכה בתשלום ומספר המקומות בכל קורס מצומצם, בכפוף למגבלות שונות. לפיכך מומלץ להירשם מוקדם ככל שניתן.

נזכירכם כי הלימודים בתוכנית "לומדים בגילמן" אינם מקנים תואר, הכרה אקדמית, זכויות או נקודות מצטברות כלשהן ללימודים לקראת תואר או תעודה אקדמיים.

שימו לב! ייתכנו שינויים בתכניות הלימודים.

קורסי הפקולטה:
מבחר מגוון של קורסים בחוגי הפקולטה, הניתנים לתלמידי תואר ראשון ופתוחים למשתתפי התוכנית על בסיס מקום פנוי.

סדרות הרצאות ותוכניות מיוחדות:
מקבצים ייחודיים של הרצאות הניתנות על ידי סגל המרצים ביחידות הפקולטה בנושאים מרתקים, כשוויים והיסטוריים.

מאחלים שנה מהנה, מעניינת ובריאה!

רכזת ועורכת התכנית: גילה משה
מזכירת התכנית: גלית דור