אודות לומדים בגילמן

תאריך פתיחת הרישום: יום א' 6.9.2020  (אין להעביר טופסי רישום לפני מועד זה)

היום הראשון ללימודים בסמסטר א': 18.10.2020
היום האחרון ללימודים בסמסטר א': 17.1.2021
היום הראשון ללימודים בסמסטר ב': 3.3.2021
היום האחרון ללימודים בסמסטר ב': 18.6.2021

הפקולטה למדעי הרוח שמחה להזמין אתכם – שוחרי תרבות ודעת - למסע של הרחבת אופקים בשנת הלימודים תשפ"א. אנו מזמינים אתכם להיחשף למסע בינתרבותי, מסע בזמן, מסע גיאוגרפי, מסע אל השורשים, מסע אל העבר, מסע של גילוי ושל העשרה.

תכנית "לומדים בגילמן" קיימת למעלה מ-20 שנה בקמפוס המטופח והמרווח של אוניברסיטת תל-אביב. התכנית מושכת אליה מדי שנה אלפי לומדות ולומדים מכל רחבי הארץ ומכל הגילאים.

לתשומת ליבכם:

עקב התפרצות נגיף הקורונה ועל פי תקנות משרד הבריאות אנו נאלצים להודיע על שינויים  באופן ההוראה:

• קורסי סמסטר א' - יתקיימו באופן מקוון בלבד וכל השיעורים יועברו ב ZOOM.
  • קורסי סמסטר ב' - אופן ההוראה יעודכן בהמשך בהתאם להנחיות.

נוכח המצב, נעניק הנחה מיוחדת של 10% בעת רישום לקורסי סמסטר א'. ההנחה מיועדת לכל המשתלמים ותהיה בנוסף להנחה שמגיעה לזכאים (גמלאי, בוגר, חבר אג' ידידים, נכי צה"ל).

הנרשמים לקורסים ולסדרות אינם נדרשים בבחינות קבלה, ובחירת הקורסים היא חופשית.

ההשתתפות כרוכה בתשלום ומספר המקומות בכל קורס מצומצם,  בכפוף למגבלות שונות. לפיכך מומלץ להירשם מוקדם ככל שניתן.

נזכירכם כי הלימודים בתוכנית "לומדים בגילמן" אינם מקנים תואר, הכרה אקדמית, זכויות או נקודות מצטברות כלשהן ללימודים לקראת תואר או תעודה אקדמיים.

שימו לב! ייתכנו שינויים בתכניות הלימודים.

קורסי הפקולטה:
מבחר מגוון של קורסים בחוגי הפקולטה, הניתנים לתלמידי תואר ראשון ופתוחים למשתתפי התכנית על בסיס מקום פנוי.

סדרות הרצאות ותכניות מיוחדות:
מקבצים ייחודיים של הרצאות הניתנות על ידי סגל המרצים ביחידות הפקולטה בנושאים מרתקים, מאתגרים, עכשוויים והיסטוריים.

מאחלים שנה מהנה, מעניינת ובריאה!

רכזת ועורכת התכנית: גב' גילה משה
מזכירת התכנית: גלית דור