חובות במהלך הלימודים

עבודות סמינר:
במסלול המחקרי יש להגיש עבודת סמינר אחת. במסלול העיוני יש להגיש שתי עבודות סמינריוניות.

• התלמידים ימסרו את העבודות באמצעות מזכירות החוג בלבד (אין למסור את העבודות לידי המורה אישית).
  • העבודות תוחזרנה לתלמידים לאחר בדיקה והערכה, בפרק זמן של שלושה חודשים מיום מסירתן הרשמי.
  • התלמידים חייבים להשאיר בידיהם עותק של העבודה הסמינריונית שמסרו.
  • תלמידים שלא יגישו את העבודות במועד יתבקשו להירשם לסמינריון אחר בסמסטר הבא.
  • לא ניתן לשפר ציון בעבודה סמינריונית באמצעות תיקון העבודה או באמצעות כתיבת עבודה אחרת באותו סמינריון.
  • תלמידים רשאים להירשם לקורס סמינריוני אחר במקום הקורס שבו השיגו ציון שאיננו משביע את רצונם.

​שפה זרה שנייה (נוסף על אנגלית): נדרשת הן במסלול המחקרי והן במסלול העיוני ואינה נכללת במניין השעות לתואר.
במסלול העיוני ניתן להכיר ב-4 שעות שפה זרה ברמת מתקדמים עם ציון חיובי בלבד.

השתתפות בקולוקוויום הבינתחומי לחקר השפה -
במסלול המחקרי - ניתן לתת הרצאה על עבודת המחקר במסגרת הקולוקוויום.
במסלול העיוני - התלמיד רשאי להציג נושא נבחר בפני ועדה של שלושה אנשי סגל ולקבל ציון שישתקלל בציון הגמר.

הצעת המחקר: יש להגיש הצעת מחקר שתשמש בסיס לעבודת הגמר (תזה) לא יאוחר מתום הסמסטר השלישי ללימודים (אחרי השלמת חובות שמיעה של קורסים לתואר שני בהיקף של 12 ש"ס לפחות). יש לקבל אישור בכתב ע"ג טופס אישור לכתיבת עבודת גמר ממנחה/ת המחקר שהיא/הוא מאשר/ת את הצעת המחקר. ההצעה תישלח ע"י וועדת ההוראה החוגית לקורא/ת חיצוני/ת.

​הגשת עבודת גמר