אודות

סטודנט/ית לתואר במדעי הרוח? דוקטורנט/ית? חבר/ת סגל? אנחנו כאן בשבילך!
מרכז הקריירה של הפקולטה למדעי הרוח באוניברסיטת תל אביב פותח כדי ללוות את חברי קהילת הפקולטה (סטודנטים וסגל) בתהליך התפתחות הקריירה.
המרכז מציע מידע, ייעוץ והכוונה, במטרה לאפשר לך, חבר/ת הקהילה, לחקור את נתיבי ההתפתחות שמעניינים אותך, לעצב את מקום העבודה בחייך בזיקה לתפקידי חיים אחרים, לשקול את הצעדים הבאים בהתפתחות הקריירה ולסייע לך להתכונן לקראתם.
השירותים השונים שמציע המרכז מותאמים במיוחד לעולם מדעי הרוח אך יכולים לסייע לכל אחד ואחת.
למידע נוסף כדאי לבקר באזורים באתר המתאימים לך.
"ההכרה בערך האדם, הדאגה לזכויות הפרט ולמחויבותה של החברה לחיים בעלי משמעות ועניין עבור חבריה – הם הבסיס הערכי של החינוך לקריירה ושל תנועת ההדרכה וההכוונה המקצועית."

להאזנה לפודקאסט בהשתתפות פרופ' גלי רחל צינמון, דקאנית הפקולטה למדעי הרוח - "מהי קריירה ואיך בונים אותה?" >