סגל אקדמי

פרופ' שאול קציר ​
חוקר ומלמד הסטוריה של המדע והטכנולוגיה מיוון העתיקה עד לימנו, בהקשרם החברתי, הפילוסופי התרבותי והפרקטי ומתמחה בהתפתחות הפיזיקה וטכנולוגיות הקשורות בה במאות ה-19 ו-20.
דוא״ל: skatzir@tauex.tau.ac.il
אתר: www.tau.ac.il/profile/skatzir

פרופ' יואב אריאל
מומחה עולמי בפילוסופיה סינית ומתרגם של טקסטים מרכזיים של הפילוסופיה והדת הדאויסטית מסינית קלאסית לעברית,
מתמחה גם בפילוסופיה מושווה ובמדעי הרוח הדיגיטאליים.

דוא״ל: yoava@tauex.tau.ac.il

דר' אילנה ארבל
מתמחה בפילוסופיה פוליטית מודרנית ופוסט-מודרנית, מתומס הובס, ז'.ז'. רוסו, קרל מרקס, ועד מקס ובר, קרל פופר ומישל פוקו.

דוא״ל: arbelila@tauex.tau.ac.il

דר' שי בידרמן
חוקר פילוסופיה וקולנוע, תרבות פופולרית ומדיה. מתמחה בפילוסופיה של הקולנוע ובקשר שבין תיאוריות מדיה עכשוויות ומחשבת הפילוסופיה.

דוא״ל: biderman@bu.edu

דר' כרמל וייסמן
מתמחה בחקר תרבות דיגיטלית ומתעניינת בשיח דיגיטלי, דת וטכנולוגיה, תרבות אלגוריתמית והאספקטים הרליגיוזיים והפוסט-אנושיים של התרבות הטכנולוגית. עיתונאית ובלוגרית לשעבר בתחום תרבות האינטרנט וכיום מגישה את הפודקאסט "המצב הפוסט אנושי: אקטואליה בראי העתיד".

דוא״ל: carmell@tauex.tau.ac.il
​אתר: absolutecarmel.com

דר' עופר נורדהיימר נור
מתמחה בהיסטוריה ובסוציולוגיה ביקורתית של המרחב הקיברנטי, בדגש על שאלות של מגדר, גבריות ופורנוגרפיה בעולם המקוון.

דוא״ל:eifo.ofer@gmail.com

דר' חיים דעואל לוסקי
פילוסוף ואמן, מתמחה בפילוסופיה צרפתית ובפילוסופיה של הדימוי, בדגש על תפיסת הדימוי במה שהוא מכנה "הפילוסופיה העברית הקדומה והחדשה."

דוא״ל: aimluski@gmail.com

דר' נועה גדי
מתמחה בתיאוריה ביקורתית, בפילוסופיה של ההיסטוריה ובפילוסופיה של התרבות, בדגש מיוחד על שאלות של ייצוג ומשמעות.

דוא״ל: dea30th@tauex.tau.ac.il

דר' יצחק יוסף
עוסק במתמטיקה, בפיזיקה, ובפילוסופיה והיסטוריה של המדע, ומתמחה במבנה הסיבתי של החלל-זמן בתורת היחסות הכללית.

דוא״ל: yosefitz@gmail.com

דר' מיכל רפופורט
אדריכלית ופילוסופית, חוקרת את המפגש בין אדם לטכנולוגיה, בדגש על שאלות אתיות הקשורות בחדירתן של טכנולוגיות 'חכמות' לחיי היומיום.

דוא״ל: mrapoportr@gmail.com

דר' קותי שוהם
מתמחה באקזיסטנציאליזם, בפילוסופיה יוונית, בפילוסופיה מודרנית, בפילוסופיה של הכלכלה ובפילוסופיה של הפסיכולוגיה, בדגש על מחלוקות.

דוא״ל: kutishoham@gmail.com

דר' עידן שמעוני
מתמחה בפילוסופיה חדשה, מג'ון לוק וגוטפריד לייבניץ ועד דוד יום ועמנואל קאנט, ובפילוסופיה של הניהול.

דוא״ל: idansh@012.net.il

דר' אורי רוטלוי
מתמחה בהיסטוריה של פילוסופיה בעת החדשה ובפילוסופיה קונטיננטלית, בדגש על פרקטיקות של התנגדות פוליטית, במסורת המרקסיסטית ואצל מישל פוקו.

דוא״ל: orotlevy@gmail.com