ועדות

ועדת תלמידי מחקר

הגוף המרכזי בניהול מחקרי הדוקטורט בבית הספר.

חברי ועדת תלמידי המחקר היחידתית הם:

פרופ' עפרה גולדשטיין-גדעוני (יו"ר)(החוג ללימודי מזרח אסיה); פרופ' חררדו לייבנר (החוג להיסטוריה כללית); פרופ' איריס רחמימוב (החוג להיסטוריה כללית); פרופ' מאיר ליטבק (החוג להיסטוריה של המזרח התיכון ואפריקה); פרופ' נורית צפריר (החוג להיסטוריה של המזרח התיכון ואפריקה) פרופ' מירי שפר-מוסנזון (החוג להיסטוריה של המזרח התיכון ואפריקה); פרופ' רוני שי (החוג ללימודי מזרח אסיה)

מועדי הועדה בסמסטר א' תשפ"ד:

08/11/2023 25/10/2023
06/12/2023 22/11/2023
17/01/2024 10/01/2024

מועדי הועדה בסמסטר ב' תשפ"ד:

06/03/2024 21/02/2024
03/04/2024 27/03/2024
08/05/2024 24/04/2024

מועד הועדה בסמסטר קיץ תשפ"ד יעודכן בהמשך:

XX/XX/XXXX XX/XX/XXXX

ועדת מלגות

הגוף הבודק פניות ובקשות להענקת מלגות קיום, ממיינן ומדרג אותן. הועדה מתכנסת בכל שנה בחודש מאי, כדי לקבוע את אופן חלוקתן של מלגות הקיום.

חברי ועדת המלגות הם:

פרופ' מירי שפר-מוסנזון (יו"ר); פרופ' אבשלום לניאדו (החוג להיסטוריה כללית); פרופ' איריס רחמימוב (החוג להיסטוריה כללית); ד"ר רועי צהר (החוג ללימודי מזרח אסיה); פרופ' ליאורה צרפתי (החוג ללימודי מזרח אסיה); ד"ר אירית בק (החוג להיסטוריה של המזרח התיכון ואפריקה); ד"ר עמוס נדן (החוג להיסטוריה של המזרח התיכון ואפריקה).

ועדת הוראה

חברי ועדת הוראה הם:

פרופ' מירי שפר-מוסנזון (יו"ר); פרופ' חררדו לייבנר (החוג להיסטוריה כללית); ד"ר עודד רבינוביץ (החוג להיסטוריה כללית); גב' ירדנה ליבובסקי (החוג להיסטוריה כללית); ד"ר אורי סלע (החוג ללימודי מזרח אסיה); ד"ר רועי צהר (החוג ללימודי מזרח אסיה); גב' ענת אוסקר (החוג ללימודי מזרח אסיה); ד"ר נורית צפריר (החוג להיסטוריה של המזרח התיכון ואפריקה); ד"ר אירית בק (החוג להיסטוריה של המזרח התיכון ואפריקה); גב' ענת גרוספייס​ (החוג להיסטוריה של המזרח התיכון ואפריקה).