נהלים ודרישות במהלך הלימודים

נהלים אלה הינם בנוסף לתמצית הוראות האוניברסיטה ונהליה

• ​תכנית הלימודים של כל תלמיד טעונה אישור של יועץ החוג.

• על התלמידים חלה חובת נוכחות ועמידה בדרישות הקורסים, כפי שייקבעו על ידי המרצים.

• בחינת גמר (קולוקוויום) לתלמידי המגמות הלשוניות: תלמידים שנכשלו בבחינת הגמר לא יוכלו לשוב ולהבחן, אלא במקרים חריגים ועל פי החלטת ועדת ההוראה של החוג. לא ניתן לשפר ציון חיובי בבחינת הגמר.

• הגשת עבודות: על התלמידים להגיש את עבודותיהם במייל למזכירות החוג, במועדים שנקבעו על ידי המרצה, החוג או האוניברסיטה (בהתאם לסוג העבודה המוגשת).

• תלמידי התואר הראשון נדרשים בכל חוגי הלימוד באוניברסיטה ללמוד קורס אקדמי אחד בשפה האנגלית.
    • תלמידים במסלול הדו-חוגי ילמדו את הקורס באנגלית בחוגם השני.
    • תלמידים במסלול החד-חוגי ילמדו את הקורס באנגלית במסגרת שיעורי הבחירה מחוגים אחרים. כל המטלות בקורס הינן בשפה האנגלית. היקף הקורס 2 ש"ס לפחות. תלמיד לא יוכל לסיים את לימודיו ללא סיום מטלה זו בהצלחה.

• בפרוסמינריון ובסמינריון התלמידים יגישו עבודות בכתב בסיום הקורס. העבודות תיכתבנה על פי הכללים המקובלים בחיבורים מדעיים ובהתאם להנחיות המרצים ותוגשנה במייל למזכירות החוג ולא ישירות למרצים. לא ניתן להגיש עבודה חוזרת לשם תיקון הציון. חובה לקבל ציון חיובי בעבודה כדי לקבל ציון חיובי בפרוסמינריון ובסמינריון. בפרוסמינריון ובסמינריון על הסטודנטים להשתתף באופן פעיל בקורס.

• ציונים והערכות: ערעור על ציון יוגש בתוך חמישה ימים מיום פרסום הציונים דרך מערכת המידע האישי לתלמיד. בחינת הציון מחדש עשויה להביא לידי הערכה שונה, גבוהה או נמוכה יותר מן הציון המקורי. לא ישונה ציון ללא הליך של ערעור.

• תלמיד יהיה זכאי למועד מיוחד על פי הוראות האוניברסיטה בלבד; את הבקשה ניתן להגיש לאחר מועד ב' ולא יאוחר מתום שבועיים מקבלת הציונים ובצרוף מסמכים/אישורים נלווים.
    לא ניתן לשנות מועדי בחינות ומתכונת של בחינות.