לימודי השלמה

מועמדים.ות שסיימו תואר ראשון בחוגים אחרים באוניברסיטת תל-אביב, או בכל חוג שאיננו ספרות בכל מוסד אקדמי מוכר אחר בציון 80 ומעלה, יידרשו ללימודי השלמה בהיקף של עד 14 ש"ס כמפורט בסעיף "לימודי השלמה". ועדת הקבלה החוגית תשקול גם את מועמדותם.ן של מי שממוצע הציונים שלהם לתואר ראשון הוא בין 75 ל-79.9. קבלה חריגה כזו תחייב עמידה בלימודי השלמה שתקבע הוועדה בממוצע 80 לפחות.

יועצי.ות התואר השני של החוג יקבעו את היקף לימודי ההשלמה שהתלמיד.ה י.תחויב בהם, לפי מידת מוכנותו.ה של התלמיד.ה ללימודי התואר השני בחוג. המעבר מלימודי השלמה ללימודים מן המניין בתואר השני מותנה בקבלת ציון ממוצע 80 לפחות בלימודי ההשלמה.

שם הקורס היקף שעות

מונחי יסוד בשירה (ללא חובת תרגיל)

2 ש"ס

התיאוריה של הספרות והתרבות במאה ה-20 (ללא חובת תרגיל)