קורס מרוכז ביוונית עתיקה- קיץ תש"ף

קורס מרוכז ביוונית עתיקה- קיץ תש"ף

החלה ההרשמה לקורס מרוכז ביוונית עתיקה

סמסטר קיץ תש"ף ,28 ביוני עד 20 באוגוסט 2020 *
הקורס מיועד לתלמידי תואר ראשון, תואר שני ודוקטורנטים בכל האוניברסיטאות,לתלמידי תיכון ולקהל הרחב
לא נדרש ידע מוקדם
שכר לימוד: 1,000 ₪ (ספרי לימוד על חשבוננו)

• קורס מרוכז שנלמד במשך 8 שבועות, שווה ערך לחומר הלימוד בשני הקורסים האקדמיים שלנו, ברמות מתחילים ומתקדמים.
  • עד כה, הקורסים המרוכזים הועברו באופן פרונטלי. ככל הנראה, הפעם יהיו שינויים במתכונת ההוראה (מקוונת, או שילוב של פרונטלית ומקוונת), בכפוף להנחיות שימסור משרד הבריאות בחודש יולי לגבי הוראה והתקהלות. השינויים יתבררו קרוב יותר למועד פתיחת הקורס (בסוף יוני) והנרשמים יעודכנו מוקדם ככל האפשר.
  • אין צפי שינויים בהיקף החומר, שככל הנראה יישאר ברמת מתקדמים בכל מתכונת הוראה. אם יהיו שינויים, נדאג לעדכן אתכן ואת הנרשמים.
  •  תלמידי הקורס המרוכז שמעוניינים בפטור (משפה זרה בתואר שני, או לכל צורך אחר שחוג האם שלהם יחליט להעניק) מתבקשים לבדוק עוד לפני ההרשמה אם חוג האם שלהם מעניק פטור על סמך קורס זה.
  •  פטור עם ציון ניתן על שני קורסי השפה שלנו, ברמת מתחילים וברמת מתקדמים:

לשון יוונית למתחילים, 0672-1101-01: קורס שנתי, 8 ש"ס

לשון יוונית למתקדמים, 0672-2100-01: קורס סמסטריאלי, סמסטר א', 4 ש"ס

• מספר המקומות בקורס המרוכז מוגבל. ההיענות גבוהה, ולכן ההרשמה תתנהל על פי "כל הקודם זוכה" – לפי סדר המיילים שהתקבלו במזכירות.
  • תיפתח גם רשימת המתנה למקרה של ביטולי הרשמה עד לפתיחת הקורס.

למידע נוסף ולהרשמה:

נאוה כהן ,מזכירת התכנית, 03-6409779 ,classics@tauex.tau.ac.il

* הקורס יועבר באופן פרונטלי או מקוון, בהתאם להנחיות משרד הבריאות בחודש יולי 2020