מסלולי הלימוד בחוג

תלמיד הלומד בחוג ללימודים קלאסיים ובחוג שני במקביל (אופן לימוד דו-חוגי) יבחר באחד משני מסלולי ההתמחות הבאים:

[1]  מגמה לשונית. במגמה זו על התלמיד/ה לבחור באחד משני הדגשים: (א) הדגש יוון/יוונית עתיקה; (ב) הדגש רומא/לטינית (רומית).

[2]  מגמת תרבויות.

תלמיד הלומד בחוג ללימודים קלאסיים בלבד (אופן לימוד חד-חוגי) יבחר באחד משני מסלולי ההתמחות הבאים:

[1]  מגמה לשונית. במגמה זו התלמיד/ה לומד/ת בשני ההדגשים: הדגש יוון/יוונית עתיקה + הדגש רומא/לטינית (רומית).

[2]  מגמת תרבויות. במגמה זו על התלמיד/ה לבחור באחד משני צירופים: (א) מגמת תרבויות + מגמה לשונית בהדגש יוון/יוונית עתיקה; (ב) מגמת תרבויות + מגמה לשונית בהדגש רומא/לטינית (רומית).