חובות במהלך הלימודים

חובות התלמידים במסלול העיוני

• למידת קורסים בהיקף 36 ש"ס.
  • למידת קורסי החובה הנדרשים בתוכנית.
  • הגשת שתי עבודות סמינר (מתוך קורסי הסמינר לתואר שני בלבד).
  • בחינת גמר. בבחינת הגמר במסלול העיוני ציון הבחינה הינו סופי ולא ניתן להבחן במועד נוסף לשיפור הציון.

חובות התלמידים במסלול המחקרי

• למידת קורסים בהיקף 28 ש"ס.
  • למידת קורסי החובה הנדרשים בתוכנית.
  • הגשת עבודת סמינר אחת (מתוך קורסי הסמינר לתואר השני בלבד).
  • לימוד שפה זרה שנייה [1] ברמת "פטור".
  • מציאת מנחה - ניתן לבקש הנחיה ממנחות התוכנית ללימודי מגדר כמו גם ממנחה העוסק/ת במגדר בכל אחת מהפקולטות השותפות לתוכנית. ההחלטה תתקבל תוך התייעצות עם ועדת ההוראה או ראש התוכנית.
  • הגשת הצעת מחקר שאושרה על ידי המנחה' למזכירות החוג gender@tauex.tau.ac.il עד תום הסמסטר השלישי ללימודי התואר.
  • הגשת עבודת גמר.

הנחיות לכתיבת עבודת הגמר

סדר הגשת עבודת הגמר מפורסם בידיעון הפקולטה

טופס הפקדה של עבודות גמר לתואר שני (יוגש עם הגשת העותק הדיגיטלי של עבודת הגמר)

[1] שפות זרות : תלמידי תואר שני בלימודי מגדר, הבוחרים במסלול מחקרי, חייבים בשפה זרה שנייה. יש להוכיח ידיעה ברמת "פטור" בשפה שנבחרה עד מועד סיום חובות השמיעה.

ניתן להיבחן במגוון שפות. מי שאינם שולטים בשפה זרה שנייה יבחרו באחת השפות הנלמדות ביחידה ללימוד שפות זרות של האוניברסיטה.

באשר לשפות שאינן נלמדות ביחידה זו – יש לפנות לוועדת ההוראה של החוג לקבלת אישור.

במקרים חריגים בלבד, ניתן להפנות מכתב מנומק לוועדת ההוראה של התוכנית, לבקשת פטור מלימוד שפה זרה שנייה.

שעות הלימוד של שפה זרה שנייה, אינן משוקללות במניין השעות לתואר.

סטודנט שנרשם לקורס שפה ולא השלים את הקורס או לא ביטל במהלך שבוע השינויים, יחויב בשכר לימוד עבור הקורס.