לשון עברית - תכנית תלת-שנתית

מיומניות יסוד -  ביבליוגרפיה ומאגרים דיגיטליים

2  ש"ס

2 קורסי פוסט-פטור באנגלית

מומלץ החל משנה ב'. תלמיד שהשתתף בקורסים בשפה האנגלית בחוג לימודיו השני, יבחר 2 קורסי בחירה נוספים מהחוג בהיקף של 4 ש"ס.

4 ש"ס

קורסי מגוון לבחירה מרשימת הקורסים המוצעים ע"י החוג

4 ש"ס

סה"כ

10 ש"ס

1בתום שנת הלימודים הראשונה בחוג, חייבים תלמידי ה'לשון העברית' לעמוד בבחינת בקיאות בטקסטים מן המקרא.

קורסי עומק בחוג

קורסי ליבה וחובה, תרגילים2, קורסי בחירה וסמינרים

46 ש"ס

1בתום שנת הלימודים הראשונה בחוג חייבים תלמידי ה'לשון העברית' לעמוד בבחינת בקיאות בטקסטים מן המקרא. ראו הקישורים להלן:

https://humanities.tau.ac.il/hebrew/coursehelp  תלמידים שהצטרפו ללשון העברית בשנת לימודיהם השנייה בחוג או לאחר מכן יעמדו בבחינה זו בסוף שנת הצטרפותם.

2ציון "עובר" בקורסים 'ניקוד עברי' ו'תחביר עברי' הוא 85 ומעלה.

פטורים מן הקורס 'הדקדוק הערבי וזיקתו לעברית' תלמידים שלמדו ערבית בבית הספר התיכון, נבחנו בבחינת הבגרות ברמה של 3 יחידות או יותר וקיבלו 80 לפחות ברמת 3 יחידות ו- 70 לפחות ברמה שמעל 3 יחידות. יועץ החוג רשאי להעניק פטור מן הקורס על יסוד ידיעת ערבית של התלמיד שלא מכוח המסגרת האמורה.

חיבור אישי

קיימות אפשרויות שונות: