חובות במהלך הלימודים

חובות שמיעה

התלמידים יבחרו את הסמינרים והקורסים מרשימת הסמינרים של התואר השני של החוג.
ניתן להשתתף בשיעורים מתקדמים בהיקף שלא יעלה על 12 ש"ס.

שפה זרה שנייה

תלמידי המסלול המחקרי (עם עבודת גמר) נדרשים לסיים ברמת פטור קורס בשפת מחקר שנייה (נוסף על אנגלית) או קורס בשפת התמחות ההולמת את נושא המחקר שבעבודת הגמר, בתיאום עם מנחה עבודת הגמר ובאישורו.​

בחינות ביבליוגרפיה לתלמידי המסלול העיוני
בחוג ללשון העברית נהוגות שתי בחינות ביבליוגרפיה: 1. לשון המקרא ולשון חז"ל; 2. העברית בימי הביניים והעברית בת זמננו.
​רשימה ביבליוגרפית נמצאת באתר החוג. מועדי הבחינה מתפרסמים בלוח הבחינות של החוג. ניתן להירשם לבחינות במזכירות החוג עד שבועיים לפני מועד קיומה של כל בחינה. זכאות לתואר שני במסלול העיוני מותנית בקבלת ציון חיובי בבחינת הגמר (ובכל מרכיבי הציון, אם הבחינה מורכבת מסעיפי משנה).

בבחינות הביבליוגרפיה במסלול העיוני ציון הבחינות הינו סופי ולא ניתן להבחן במועד נוסף לשיפור הציון.

תלמידי מסלול סגנון ועריכה ייבחנו בבחינת בקיאות בטקסטים מן העברית הקלאסית בנוסף לבחינות הביבליוגרפיה.

עבודת גמר (תזה) לתלמידי המסלול המחקרי

לפירוט בנושא כתיבת עבודת גמר לחץ כאן

בקישורים להלןטופס אישור לכתיבת עבודת גמר - תואר שני (יוגש עם הגשת ההצעה)

​)טופס הפקדה של עבודות גמר לתואר שני (יוגש עם הגשת העותק הדיגיטלי של עבודת הגמר