נהלים ודרישות במהלך הלימודים

1. חלה חובת נוכחות בכל הקורסים.
  2. על התלמידים לקבל ציון עובר (ציון 60 לפחות) בכל הקורסים שישתתפו בהם, לאחר מילוי חובותיהם במהלך הקורס ובסיומו לפי הדרישות של כל מורה. קורס יכול להסתיים בבחינה, בבחינת-בית, בעבודה מסכמת, בעבודת רפרט או בעבודה סמינריונית. סוג מטלת סיום הקורס ומועדה מתפרסמים מראש בלוח המבחנים, ויש להתחשב במועדים אלה בעת הרכבת תוכנית הלימודים השנתית.
  3. החל משנת הלימודים תשפ"ב, נדרשים תלמידי התואר הראשון בכל חוגי הלימוד באוניברסיטה ללמוד שני קורסים אקדמיים בשפה האנגליתתלמיד במסלול דו-חוגי יוכל לבחור באיזו תכנית לימודים ללמוד את הקורסים. כל המטלות בקורס הינן בשפה האנגלית. היקף הקורסים 2 ש"ס לפחות כ"א. תלמיד לא יוכל לסיים את לימודיו ללא סיום מטלה זו בהצלחה. הקורסים המוצעים השנה מטעם החוג מופיעים בפירוט הקורסים.
  4. עבודות סמינריוניות ועבודות רפראט תימסרנה באמצעות מזכירות החוג במועד שנקבע ופורסם על-ידי האוניברסיטה במהלך תקופת הלימודים תחת הכותרת  עבודות סמינריוניות – מועדי הגשה והנחיות.
  5. התלמידים ישתתפו בשני סיורים לימודיים של החוג.
  6. חל איסור על תלמיד להגיש אותה עבודה, או חלקים ממנה, ביותר מקורס אחד באוניברסיטה.