תנאי הקבלה

למסלול המחקרי:

בעלי תואר בוגר (תואר ראשון) בחוג פילוסופיה יהודית ותלמוד מאוניברסיטת תל-אביב בציון 95 לפחות (הצטיינות יתרה).

למסלול העיוני:

בעלי תואר בוגר (תואר ראשון) בחוג פילוסופיה יהודית ותלמוד באוניברסיטת תל-אביב שסיימו את לימודיהם בציון 80 לפחות או בעלי תואר בוגר (תואר ראשון) בחוג פילוסופיה יהודית ותלמוד ממוסד אקדמי אחר המוכר על ידי המועצה להשכלה גבוהה בציון 80 לפחות.

בעלי תואר בוגר (תואר ראשון) בחוגים אחרים אשר ציון הגמר שלהם באחד מן החוגים הוא 80 לפחות יידרשו ללמוד לימודי השלמה בהתאם לתקנות הפקולטה ובהתאם להכוונת יועץ החוג. את לימודי ההשלמה יש לסיים בציון ממוצע של 80 לפחות.

ניתן לעבור מהמסלול העיוני למסלול המחקרי בתום השנה הראשונה ללימודי התואר השני. המעבר למסלול המחקרי מותנה:

-   מילוי חובות שמיעה של קורסים בהיקף של 12 ש"ס לפחות ובציון ממוצע של 85 ומעלה..

-    הגשת הצעת מחקר לעבודת הגמר מאושרת בידי מנחה מהחוג.