נהלים ודרישות התכנית

1. מטלות התוכנית כוללות 2 עבודות סמינריוניות; 4 עבודות רפראט; 3 בחינות בקורסי חובה (ללא עבודות רפראט או סמינר); פרויקט מיוחד; בחינת גמר.

2. עבודות
    בסיומו של סמינריון התלמיד יבחר אם להגיש עבודה בהיקף מצומצם ("רפרט") או עבודה סמינריונית.
  • התלמידים ימסרו את העבודות באמצעות מזכירות החוג בלבד (אין למסור את העבודות לידי המורה אישית). העבודות תוחזרנה לתלמידים לאחר בדיקה והערכה, תוך פרק זמן של שלושה חודשים מיום מסירתן הרשמי.
  • התלמידים חייבים להשאיר בידיהם עותק של העבודה הסמינריונית שמסרו.
  • תלמידים שלא יגישו את העבודות במועד יתבקשו להירשם לסמינריון אחר בסמסטר הבא.
  • לא ניתן לשפר ציון בעבודה סמינריונית באמצעות תיקון העבודה או באמצעות כתיבת עבודה אחרת באותו סמינריון.
  • תלמידים רשאים להירשם לקורס סמינריוני אחר במקום הקורס שבו השיגו ציון שאיננו משביע את רצונם.
  • לא יגיש תלמיד אותה עבודה ביותר מקורס אחד באוניברסיטה.
  • בבחינת הגמר ציון הבחינה הינו סופי ולא ניתן להבחן במועד נוסף לשיפור הציון.

​על התלמידים לקבל ציון "עובר" (60 לפחות) בכל אחד מן הקורסים ובעבודות הסמינריוניות.

1. הלימודים בתוכנית כפופים לסדרי הלימוד באוניברסיטת תל אביב כפי שמופיעים בתקנון הפקולטה.