מלגות קיום ומענקי מחקר

1.      מלגות אוניברסיטאיות וחוץ אוניברסיטאיות

מידע מפורט על כלל המלגות האוניברסיטאיות ניתן למצוא באתר מדור המלגות.
קיימות גם מלגות מקרנות חוץ אוניברסיטאיות. פרטים לגבי מלגות אלה ניתן למצא באתר מדור המלגות ובהודעות האלקטרוניות הנשלחות מעת לעת לתלמידי המחקר של בית הספר, ע"פ מידע שמתקבל מהמזכירות האקדמית.

2.      מלגות ומענקים של בית הספר

מלגות קיום

בית הספר מעניק מדי שנה מספר מלגות קיום לתלמידי המחקר. המלגות ניתנות על בסיס הצטיינות והתקדמות המחקר.
​בית הספר מעניק מלגות חד-פעמיות לתלמידי תואר שני ושלישי מקרנות ותרומות, בהן מלגות מהקרנות ע"ש יורן-שניצר, מלגות יניב, מלגות יעקובי, מלגות סדן, מלגות בוביס.

3.      מלגות מקרנות חיצוניות

​מלגת עזריאלי, מלגת רוטנשטרייך, מלגת אורגלר, מלגת ליבר, מלגה ע"ש נחמיה לבציון לדוקטורנטים מצטיינים מהפריפריה, מלגות הות"ת לבתר דוקטורנטים מצטיינים בני החברה הערבית, מלגות רוטשילד-בתר דוקטור, מלגות פרס דן דוד.
קול קורא למלגות אלו מופץ במייל לקהילת ביה"ס בכל שנה.