מבנה תוכנית הלימודים

לימודי השלמה (12-2 ש"ס)
​לימודי השלמה יוטלו על התלמידים על פי החלטת היועץ האקדמי של היחידה בכפוף לרקע הקודם של לימודיהם.

לימודי התואר נחלקים לשני שלבים:

1. לימודי ליבה, בהיקף של 20 ש"ס, כוללים בתוכם את הקורסים הייחודיים לתוכנית, המשותפים לכל התלמידים. להלן קורסי החובה המשותפים:
    מבוא למחקר התרבות
    טקסטים קלאסיים במחקר התרבות
    מחקר התרבות: מסורות ובעיות
    כתיבת הצעת מחקר (בשנה ב')

2. פרויקט מחקר (לימודי התמחות) בהיקף של 8 ש"ס.
    פרויקט מחקר מיועד לתלמידים במסלול המחקרי אשר כותבים תזה.
    במסגרת פרויקט המחקר יתמחה התלמיד בתחום ספציפי של המקצוע. הפרויקט יהיה מורכב משני קורסי סמינר, כל קורס בין 4 ש"ס, בקורס אחד תוגש עבודה סמינריונית בנושא הקשור לשאלת המחקר של התזה העתידית ובקורס השני יוגש רפרט.

תלמיד שלא גיבש פרויקט מחקר בהסכמת מנחה עד תום שלושה סמסטרים מיום קבלתו כתלמיד מן המניין לתואר השני, יוכל לסיים את התואר במסלול ללא עבודת גמר.
    היחידה רשאית להעביר תלמיד מהמסלול המחקרי למסלול העיוני אם לא התקדם באופן המשביע רצון בלימודי הפרויקט ובעריכת המחקר לקראת עבודת הגמר.
  3. לימודי שפה -
    חובה להגיע לרמת פטור בשפה זרה שנייה עד תום הלימודים.

הערה: תלמידי המסלול המחקרי  נדרשים להגיש עבודת סמינר אחת במהלך התואר.