נהלים ודרישות במהלך הלימודים

1. חובת קורסים בשפה האנגלית:
    • תלמידי תואר ראשון שהחלו את לימודיהם בשנת תשע"ט נדרשים בכל חוגי הלימוד באוניברסיטה ללמוד קורס אקדמי אחד בשפה האנגלית. תלמיד במסלול דו-חוגי יוכל לבחור באיזו תכנית לימודים ללמוד את הקורס. כל המטלות בקורס הינן בשפה האנגלית. היקף הקורס 2 ש"ס לפחות. תלמיד לא יוכל לסיים את לימודיו ללא סיום מטלה זו בהצלחה.
    • תלמידי תואר ראשון שמתחילים את לימודיהם בשנת תשפ"ב (2021-22) מחויבים בשני קורסים באנגלית במהלך התואר. תלמיד במסלול דו-חוגי בתכנית לתרבות צרפת ילמד קורס אחד באנגלית במסגרת התכנית לתרבות צרפת ואת הקורס השני במסגרת החוג השני. כל המטלות בקורסים אלה הינן בשפה האנגלית. היקף כל קורס 2 ש"ס לפחות. תלמיד לא יוכל לסיים את לימודיו ללא סיום מטלה זו בהצלחה.
  2. השתתפות פעילה ונוכחות בשיעורים (תלמיד שייעדר למעלה משלוש פגישות - השתתפותו בקורס תבוטל).
  3. ציון המעבר הנדרש בקורסים הינו 60 לפחות.
  4. ​בשנה ג' ישתתפו התלמידים בסמינר בהיקף של 4 ש"ס. יגישו עבודה סמינריונית. העבודה תוגש למזכירות התוכנית. יש לשמור העתק של העבודה. העבודות יוכנו ויודפסו לפי הכללים המקובלים בחיבורים מדעיים. המועד האחרון להגשת עבודה סמינריונית הוא בהתאם למועדים שנקבעו ע"י האוניברסיטה.