תנאי הקבלה

• למסלול המחקרי – בעלי תואר בוגר (תואר ראשון) בפילוסופיה מאוניברסיטת תל–אביב בציון 85 לפחות, ושציונם בבחינת הבקיאות הוא 80 לפחות, או בעלי תואר בוגר (תואר ראשון) בפילוסופיה ממוסד אקדמי אחר המוכר על ידי המועצה להשכלה גבוהה בציון 85 לפחות.

• למסלול העיוני –בעלי תואר בוגר (תואר ראשון) בפילוסופיה מאוניברסיטת תל–אביב בציון 80 לפחות, ושציונם בבחינת הבקיאות הוא 70 לפחות, או בעלי תואר בוגר (תואר ראשון) בפילוסופיה ממוסד אקדמי אחר המוכר על ידי המועצה להשכלה גבוהה בציון 80 לפחות.
  • מועמדים שאינם בעלי תואר אקדמאי בפילוסופיה, אך בעלי תואר ראשון מוכר אחר בציון גמר של 75 לפחות, יוכלו להתקבל ללימודי השלמה אותם יש לסיים תוך שתי שנות לימוד. היקף לימודי ההשלמה עד 32 ש"ס מלימודי התואר הראשון ועמידה בתנאי של בחינת הבקיאות. תנאי המעבר לתואר השני "מן המניין" במסלול המחקרי הוא ציון ממוצע של 85 לפחות בלימודי ההשלמה וציון 80 לפחות בבחינת הבקיאות. ​תנאי המעבר לתואר השני "מן המניין" במסלול העיוני הוא ציון ממוצע של 80 לפחות בלימודי ההשלמה וציון 70 לפחות בבחינת הבקיאות.