תוכנית מרוכזת - בוגרים מספרים

בוגרים מספרים:

ניר דגן, מייסד ושותף מנהל של קרן ההשקעות סקיי - קרן פרייבט אקוויטי (private equity):

"מאז ומעולם אהבתי את הרחבת הדעת בכלל ופילוסופיה בפרט, אך במסלול החיים הפרקטי, לימודים שכאלה לא עמדו על הפרק. כששמעתי על המסלול לתואר שני לבכירים, הבנתי שמדובר בדיוק במה שאני צריך.

נרשמתי למחזור השני של התוכנית והלימודים היו נהדרים. סגל מרצים מעולה, ענקי רוח והגות. נושאי לימוד מרתקים אשר ההעמקה בהם מרחיבת נפש. רלוונטיות ליומיום העסקי והפרטי שלי – צדק חברתי, הטלת ספק, חשיבה לוגית ועוד רבים וטובים.

זו המתנה הכי טובה שהענקתי לעצמי".

שרה בכור, יועצת אסטרטגית בעסקים, ארגונים ציבוריים ובעמותות:

"חשבתי ולא טעיתי, שהתכנית תתן לי מבטים חדשים, ידע קנוני ורלוונטי, ותשתיות חשיבה חדשות ומחודדות.

הלימודים היו מעניינים, הרחיבו את הידע ואפשרויות החשיבה שלי. לחשוב, לפחות לעתים, על השאלות הגדולות זו  הזדמנות. ולא סתם, אלא לחשוב עליהן היטב, בליווי מרצים מרתקים ומעוררים, שדרג את היכולות האינטלקטואליות שלי, אשר עבורי הן גם מעשיות."

בועז עוזרי, מנהל תקשורת שיווקית ב"דרכא" (רשת בתי ספר):

"חיפשתי תוכנית שתכיל את עולם תוכן הפילוסופיה אך תנגיש אותו למציאות הדיגיטאלית בה אנו חיים היום. ללא ספק התוכנית הזו איפשרה את התמזגות התוכן של הפילוסופיה הקלאסית עם זו המתקדמת והדיגיטאלית.

הלימודים היו חוויה מעשירה מאתגרת ומעודכנת במציאות הדיגיטאלית בת ימינו. נחשפתי למחשבות מתקדמות שעזרו לי להבין לעומק את האתגרים הבאים עלינו כחברה ובזכות כך מאפשרות לי להיות מקצועי יותר באתגרי השיווק המיועדים לקהלי היעד בעבודתי, תלמידי תיכון,  שכן הן אלו שנולדו אל תוך תוצרי המהפכה עצמה."

גלית מזרחי כץ, מנהלת הדרכה בחברה פיננסית:

״כל הפידבקים המצוינים שקיבלתי על התכנית כשנרשמתי אליה  התגלו כמוצדקים:  התכנית פתחה עבורי צוהר לעולמות תוכן חדשים וסיפקה כלים לחקירה ביקורתית שאוכל ליישם ברבים מעיסוקיי. השילוב של פילוסופיה ועולם דיגיטלי שנראה לי בתחילה תמוה, העניק לי הזדמנות להתבונן על עולמנו דרך אספקלריה מיוחדת במינה ולהתוודע להוגי דעות שעיצבו את החשיבה המודרנית.

התכנית מתברכת במרצים מן בשורה הראשונה שמעודדים את הסטודנטים לדיון מעמיק ומנגישים את התכנים הנפלאים במקצועיות ובמיומנות, כל אחד בתחומו  ועם "הצבעהייחודי לו. בזכותם תיזכר תקופת הלימודים הזו כמסע קסום למחוזות אינטלקטואלים שבמהלכו רכשתי גם תובנות וגם חברים שיישארו אתי זמן רב אחרי סיום המסע. תודה לכל צוות התכנית על התרומה והיחס החם לאורך כל הדרך.״

ישראל בן צור, סקרן ויזם עסקי:

״באתי, חוויתי, נכבשתי.

לכל אלו המחפשים העשרה אינטלקטואלית וחוויית לימוד יוצאת דופן במגוון נושאים רלוונטיים לתקופתנו ,לאלו השואפים למצוינות באיכות המרצים והחומר הנלמד, ולאלו הרואים יתרון ברב-גוניות אנושית, בחברותה, ובאווירת לימוד נינוחה אך מאתגרת - אז התכנית המרוכזת לתואר שני של מדע פילוסופיה ותרבות דיגיטלית היא היהלום שבכתר!  ממליץ, ממליץ, ממליץ!״