תוכנית מנהלים מרוכזת - בוגרים מספרים

בוגרים מספרים:

ניר דגן, מייסד ושותף מנהל של קרן ההשקעות סקיי - קרן פרייבט אקוויטי (private equity), בוגר המחזור השני של התכנית:

"מאז ומעולם אהבתי את הרחבת הדעת בכלל ופילוסופיה בפרט, אך במסלול החיים הפרקטי, לימודים שכאלה לא עמדו על הפרק. כששמעתי על המסלול לתואר שני לבכירים, הבנתי שמדובר בדיוק במה שאני צריך.

נרשמתי למחזור השני של התוכנית והלימודים היו נהדרים. סגל מרצים מעולה, ענקי רוח והגות. נושאי לימוד מרתקים אשר ההעמקה בהם מרחיבת נפש. רלוונטיות ליומיום העסקי והפרטי שלי – צדק חברתי, הטלת ספק, חשיבה לוגית ועוד רבים וטובים.

זו המתנה הכי טובה שהענקתי לעצמי".

שרה בכור, יועצת אסטרטגית בעסקים, ארגונים ציבוריים ובעמותות, בוגרת התוכנית לשנת תשע"ו:

"חשבתי ולא טעיתי, שהתכנית תתן לי מבטים חדשים, ידע קנוני ורלוונטי, ותשתיות חשיבה חדשות ומחודדות.

הלימודים היו מעניינים, הרחיבו את הידע ואפשרויות החשיבה שלי. לחשוב, לפחות לעתים, על השאלות הגדולות זו  הזדמנות. ולא סתם, אלא לחשוב עליהן היטב, בליווי מרצים מרתקים ומעוררים, שדרג את היכולות האינטלקטואליות שלי, אשר עבורי הן גם מעשיות."

בועז עוזרי, מנהל תקשורת שיווקית ב"דרכא" (רשת בתי ספר) בוגר התוכנית לשנת תשע"ו:

"חיפשתי תוכנית שתכיל את עולם תוכן הפילוסופיה אך תנגיש אותו למציאות הדיגיטאלית בה אנו חיים היום. ללא ספק התוכנית הזו איפשרה את התמזגות התוכן של הפילוסופיה הקלאסית עם זו המתקדמת והדיגיטאלית.

הלימודים היו חוויה מעשירה מאתגרת ומעודכנת במציאות הדיגיטאלית בת ימינו. נחשפתי למחשבות מתקדמות שעזרו לי להבין לעומק את האתגרים הבאים עלינו כחברה ובזכות כך מאפשרות לי להיות מקצועי יותר באתגרי השיווק המיועדים לקהלי היעד בעבודתי, תלמידי תיכון,  שכן הן אלו שנולדו אל תוך תוצרי המהפכה עצמה."