בוגרים מספרים

סרטון המלצה - גלית מזרחי כץ

סרטון המלצה - תימור גורדון

ישראל בן צור, סקרן ויזם עסקי:

״באתי, חוויתי, נכבשתי.
לכל אלו המחפשים העשרה אינטלקטואלית וחוויית לימוד יוצאת דופן במגוון נושאים רלוונטיים לתקופתנו ,לאלו השואפים למצוינות באיכות המרצים והחומר  הנלמד, ולאלו הרואים יתרון ברב-גוניות אנושית, בחברותה, ובאווירת לימוד נינוחה אך מאתגרת - אז התכנית המרוכזת לתואר שני של מדע פילוסופיה  ותרבות דיגיטלית היא היהלום שבכתר!
​ממליץ, ממליץ, ממליץ!״

ניר דגן, מייסד ושותף מנהל של קרן ההשקעות סקיי:

"מאז ומעולם אהבתי את הרחבת הדעת בכלל ופילוסופיה בפרט, אך במסלול החיים הפרקטי, לימודים שכאלה לא עמדו על הפרק. כששמעתי על המסלול לתואר שני לבכירים, הבנתי שמדובר בדיוק במה שאני צריך.
התוכנית והלימודים היו נהדרים, סגל מרצים מעולה, ענקי רוח והגות. נושאי לימוד מרתקים אשר ההעמקה בהם מרחיבת נפש. רלוונטיות ליומיום העסקי והפרטי שלי – צדק חברתי, הטלת ספק, חשיבה לוגית ועוד רבים וטובים.
זו המתנה הכי טובה שהענקתי לעצמי."

גד אורן,  תכנון אסטרטגי, אינטל:

"התרגשות גדולה לעמוד בפתח, רגע לפני שנחשפים לעולם חדש, מורכב ושלם, של מחשבות וצורות הסתכלות. התואר חשף אותי לאבני היסוד של הפילוסופיה ואפשר לי לבחון את חיי העכשוויים, רבי התהפוכות, באמצעות מושגים חדשים ומתוך פרספקטיבה ביקורתית, רב-ממדית. מהתואר הזה לא יוצאים עם תשובות, אלא רק חושפים ומדייקים יותר ויותר את השאלות הנכונות."

בועז עוזרי, מנהל תקשורת שיווקית:

"חיפשתי תוכנית שתכיל את עולם תוכן הפילוסופיה אך תנגיש אותו למציאות הדיגיטאלית בה אנו חיים היום. ללא ספק התוכנית הזו איפשרה את התמזגות התוכן של הפילוסופיה הקלאסית עם זו המתקדמת והדיגיטאלית.
הלימודים היו חוויה מעשירה מאתגרת ומעודכנת במציאות הדיגיטאלית בת ימינו. נחשפתי למחשבות מתקדמות שעזרו לי להבין לעומק את האתגרים הבאים עלינו כחברה ובזכות כך מאפשרות לי להיות מקצועי יותר באתגרי השיווק המיועדים לקהלי היעד בעבודתי, תלמידי תיכון,  שכן הן אלו שנולדו אל תוך תוצרי המהפכה עצמה."

מיכל שומר, עיתונאית ומנהלת תוכן:

״באמצע החיים חיפשתי חוויה שתטלטל את תבניות המחשבה ותנער את האבק מאקסיומות שמלוות אותי שנים רבות ואולי הגיע הזמן להחליפן. מצאתי את התשובה במכון כהן: במשך השנה פגשתי מרצים מצוינים וסטודנטים שבאו להרחיב דעת. מכולם למדתי המון. הלימודים היו מאתגרים, מהנים, לעתים אפילו מרגשים, וניכר הניסיון להתאימם למאה ה-21. תעודת ה-MA היתה רק בונוס. מומלץ!״