'בנתיבי החכמה': סדרת מפגשים בפקולטה למדעי הרוח ע"ש לסטר וסאלי אנטין באוניברסיטת תל אביב

מתכבדים להזמינכם לשיחה בין פרופ' קרן אלקלעי-גוט (החוג לספרות אנגלית ולימודים אמריקניים), גב' מייסון שיבי (החוג ללימודי הערבית והאסלאם) וד"ר אריאל זינדר (החוג לספרות), במסגרת סדרת המפגשים 'נתיבי החוכמה'.

סדרת המפגשים היא חלק מאירועי שנת אבן גבירול בפקולטה למדעי הרוח.

29 בנובמבר 2021, 14:15 - 15:30
בניין גילמן, חדר 496
ללא עלות

איזהו חכם? איך נשמעת חוכמה? מתי כדאי לרדוף אחריה ומתי להתרחק?

בסדרת המפגשים 'בנתיבי החוכמה' נעסוק בשאלות אלה באמצעות שיחה בין חוקרים וחוקרות מחוגים שונים בפקולטה, צעירים.ות וותיקים.ות.

נחשוב יחדיו על חיים של מחקר ורדיפת דעת, ועל דמויות מופת מן העבר שיש בסיפורן כדי ללמד פרקים חשובים בתנועה ההפכפכה בנתיבי החוכמה.

הסדרה היא חלק מרצף אירועים לרגל אלף שנה להולדתו של שלמה אבן גבירול.

דמותו, קורות חייו ויצירתו יכולים לשמש מופת לחיים של מחקר, תעוזה ויצירתיות.

המפגש יערך ב- 29/11/2021, בשעה 14:15, בחדר 496 וכן בזום בקישור הזה >.

מפגשים נוספים ייערכו בתאריכים 30.12.2021; 10/03/2022; 07/04/2022; 26/05/2022.