כנס השקה מיוחד בנושא גיליון קתרזיס – היחסים שבין שוק העבודה לאקדמיה ולגבי שאלת השתלבותו של הסטודנט בשוק העבודה העתידי

13 בדצמבר 2018, 18:00
בניין גילמן, חדר 282
קתרזיס

סטודנטיות וסטודנטים יקרים שלום רב,

בסמסטר הקרוב (א', תשע"ט) יוצא לאור הגיליון השלישי של *מגזין קתרזיס* שיעסוק ביחסים שבין האקדמיה לשוק העבודה. המגזין יודפס ויופץ, כמו בשנה האחרונה, ברחבי הקמפוסים של אוניברסיטת תל אביב ושל אוניברסיטאות (ירושלים, בר-אילן, באר שבע) ומכללות מובילות אחרות (בינתחומי והמכללה למנהל).

לרגל הוצאתו של הגיליון והמשכיותה של המערכת, בתאריך 13.12.18 בשעה 18:00, באולם  282 בבניין גילמן באוניברסיטת תל אביב - יתקיים כנס השקה מיוחד בנושא הגיליון – היחסים שבין שוק העבודה לאקדמיה ולגבי שאלת השתלבותו של הסטודנט (בכלל, ובמדעי הרוח בפרט) בשוק העבודה העתידי - במעמד של אישים מוכרים ורלוונטיים מעולם האקדמיה, העסקים וההוצאה לאור .

בימים אלה המערכת בונה ומגבשת את הגיליון ולשם כך מחפשת תכנים מקוריים של סטודנטים וסטודנטיות אשר יתקשרו לנושא בכל דרך יצירתית ומקורית. קשר זה יכול להיות בצורות שונות – שיר, סיפור, מסה וטור דעה.

ניתן להתעדכן בדף הפייסבוק - https://www.facebook.com/Catharsiss2017

ניתן להתעדכן באתר – catharsis-co.com