מלגות שכר לימוד לתלמידי תואר שני

קול קורא למלגות שכר לימוד לתלמידי תואר שני לשנה"ל תשפ"ה

המכון להיסטוריה ופילוסופיה של המדעים והרעיונות ע"ש כהן יעניק מלגות שכר לימוד מלא לסטודנטיות וסטודנטים חדשים ופעילים לתואר שני החל משנת לימודי התשתית. המלגות מיועדות לסטודנטיות/ים מצטיינים ותינתה במהלך שנות הלימוד התקניות (שנת לימודי תשתית ושנתיים לימודי תואר). המשך קבלת המלגה בשנים הבאות מותנה בהמשך קבלת ציונים טובים בלימודים.

המלגה פתוחה בפני:

• סטודנטיות/ים חדשים במכון שיתחילו את הלימודים לא יותר מחמש שנים מאז קבלת התואר הראשון
  • סטודנטיות/ים שיסיימו את לימודי שנת התשתית (או שישארו חייבים לא יותר מקורס אחד) בציון ממוצע של 90 לפחות.
  • סטודנטיות/ים ששנת הלימודים תשפ״ה תהייה שנת הלימודים הראשונה או השנייה שלהם כחלק מלימודי התואר (כלומר לאחר שנת התשתית)

הבקשה צריכה לכלול:

•  מכתב המציג את תחומי העניין האקדמיים ומהלך הלימודים של המגיש/ה.
  • קורות חיים.
  • גיליון ציונים (רק עבור אלו שלא למדו תואר ראשון באוניברסיטת תל אביב).
  • המלצת מרצה ישירות למזכירות החוג.

סטודנטיות/ים פעילים צריכים להגיש את הבקשות עד ה8- בספט׳ .2024 בקשות של סטודנטים חדשים תישקלנה החל מתאריך זה. יש לשלוח את הבקשות במסמך אחד למעט ההמלצה לכתובת cohn@tau.ac.il