קול קורא חילופי חוקרים – לתלמידי מחקר (תואר שני במסלול המחקרי ותואר שלישי) ובעלי תואר שלישי ממכון כהן

21 יולי 2021

בשיתוף עם המרכז לתולדות הידע של אוניברסיטת ציריך וה-ETH (הטכניון הפדרלי השוויצרי בציריך), מכון כהן מציע לתלמידי/ות מחקר או בעלי/ות תואר שלישי מענק השתלמות בגובה של 2,000 פרנק שוויצרי. המענק מיועד לאפשר לחוקרים/ות צעירים/ות מהמכון לשהות במשך חודש אחד במרכז לתולדות הידע בציריך במהלך שנת הלימודים תשפ״ב אוק׳ 2021– ספט׳ 2022, בתקופה בה יש פעילות בציריך. בנוסף, החוקרים/ות יזכו לכיסוי הוצאות הנסיעה.

המענק מיועד לחוקרים/ות שתחומי המחקר שלהם/ן יאפשרו להם/ן להשתתף בפעילויות המרכז לתולדות הידע בציריך (באנגלית) ולקבל שם הדרכה של חוקרים בכירים בתחומם. אנא בדקו את תחומי העניין של המרכז באתר  https://www.zgw.ethz.ch/en

חוקרים/ות גם יוכלו לזכות במענק נוסף, שמיועד לאפשר להם/ן לארגן סדנת מחקר בינלאומית בציריך בזמן שהותם/ן שם.

תלמידי/ות מחקר במכון כהן, וכן בוגרים שסיימו דוקטורט במכון בשלוש השנים האחרונות, מוזמנים/ות להגיש את מועמדותם/ן. המועמדים/ות המבקשים/ות להגיש את מועמדותם/ן יצרפו לפנייתם/ן:

-    מסמך המאשר את היותם/ן תלמידי/ות מחקר או אישור על השלמת התואר השלישי.

-    תיאור קצר של תכנית המחקר עבור השהות בציריך, כולל הצעה לסדנת חוקרים בינלאומית, אם ברצונן/ם לארגן סדנא (עד שלושה עמודים(.

-    קורות חיים אקדמיים.

-    מכתב המלצה מחבר/ת סגל של המכון, שמפרט בין היתר את חשיבות השהות בציריך עבור התלמיד/ה ואת אפשרויות ההדרכה הרלוונטיות שם.

חוץ מהאישור על היותם/ן תלמידי/ות מחקר או השלמת התואר יש להגיש את כל המסמכים באנגלית. תאריך אחרון להגשת מועמדות: 10.8.21.

את הפניה יש לשלוח בדוא"ל, בצירוף כל המסמכים בפורמט וורד או pdf, לכתובת: cohn@tauex.tau.ac.il

מימוש הנסיעה יהיה כפוף לאפשרויות הנסיעה בין המדינות בשל מחלת הקורונה.