סמינר מחקר מיוחד מקוון 30 במרץ - על הבסיס האמפירי והאפיסטמי של המודלים האפידמיולוגים של מחלת הקורונה בהשתתפות פרופ׳ יעקב גארב (סוציולוגיה ואנתרופולוגיה, אוניברסיטת בן גוריון) פרופ׳ נדב דוידוביץ (בריאות הציבור, בן גוריון) וד״ר דן ימין (הנדסה, תל אביב)

29 מרץ 2020

שלום לכולם,

אנחנו ממשיכים בסדרת המפגשים המקוונים המיוחדים הנוגעים בשאלות שונות הקשורות למשבר מחלת וירוס הקורונה 2019 בו אנו נמצאים.

ביום ב׳ 30 במרס בשעה 18:00, נדון בבסיס האמפירי והאפיסטמי של המודלים האפידמיולוגים בשימוש ביחס למחלת הקורונה.

ישתתפו:  פרופ׳ יעקב גארב (סוציולוגיה ואנתרופולוגיה, אוניברסיטת בן גוריון) פרופ׳ נדב דוידוביץ (בריאות הציבור, בן גוריון) וד״ר דן ימין (הנדסה, תל אביב). ינחו את הדיון אהוד לם  ושאול קציר (מכון כהן).

הנכם מוזמנים לצפות ולהשתתף בדיון בכתובת :  https://zoom.us/j/775980361

הדיון יוקלט ויינתן לצפייה בהמשך.